Zahtevi standarda BRC food verzija 9
Mesto održavanja: | Prostorije BSC Informativnog centra ili naručioca usluge |
---|---|
Program obuke: |
Dan 1 Dan 2 Program može biti promenjen bez obaveštenja. Vreme početka i završetka obično ostaju nepromenjeni. |
Cilj obuke:
Sticanje celovitih teorijskih znanja i praktičnih iskustava potrebnih za uspešnu implementaciju i održavanje standarda za sistem menadžmenta bezbednošću hrane BRC Food - verzija 9
Obuka se organizuje u prostorijama BSC centra.
Satnica kursa data je u Prilogu.
Način rada na obuci:
Kurs se sprovodi kombinacijom nastavnog i praktičnog rada uz aktivne vežbe na konkretnim situacijama slučaja. Po završetku svake vežbe vrši se prezentacija rada.Tokom nastave primenjuje se stalna interakcija sa učesnicima obuke uz diskusiju na temu i konkretne slučajeve. U radu se koriste savremena nastavna sredstva za odrasle.
Svaka obuka koju organizuje BSC Informativni centar je moguće prilagoditi specifičnim potrebama organizacije nezavisno od njene veličine.
Kursni materijal:
Kopija slajdova sa prezentacije koja se dostavlja učesnicima pre početka obuke
Nakon odslušane obuke i uspešno položenog ispita, učesnici dobijaju sertifikat o uspešno završenoj obuci, koji posle mogu uspešno da primene u praksi.
Preduslov za prisustvo obuci:
Kao preduslov za prisustvo na obuci potrebno je da je kandidat prethodno završio obuku za HACCP sistem administratora.
Kotizacija:
15.000,00 RSD po polazniku
Prijavom tri ili više učesnika iz iste organizacije stiče se pravo na popust na iznos kotizacije.
Obuka će se realizovati 09-10.10.2023. godine.
Broj učesnika je ograničen.
Prijavite se !!!