NAZIV OBUKE

Oporavak, produktivnost i efikasnost na poslu posle krize

Mesto održavanja: Prostorije BSC Informativnog centra
Program obuke:
Program može biti promenjen bez obaveštenja.
Vreme početka i završetka obično ostaju nepromenjeni.

Seminar je namenjen svim nivoima radno sposobnog stanovništva, od administracije, računovodstva, finansija, preko marketinga, razvoja, komunikacija, stručnim saradnicima iz svih oblasti, čak i nižim i srednjim nivoima menadžmenta. Ima za cilj da polaznike motiviše i što pre im vrate radni elan, preduzimljivost i efikasnost. Takođe, namenjen je i onima koji imaju potrebe da ove radne benefite iznova steknu i usavrše svoje poslovne veštine, bez obzira na prethodna iskustva i uticaj krize.

BENEFITI ZA UČESNIKE:

Koncept seminara je sagledavanje trenutnog i prethodnog stanja, uočavanje prilika, šansi i benefita poslovanja, motivacija učesnika kroz prizmu razvoja kvaliteta življenja, antistres tehnika, poboljšanja percepcije i vizualizacije. Učesnici će nakon odslušanog seminara „prodisati“, osloboditi se mnogih stega ili steći znanja i načine kako te stege osloboditi. Takođe, učesnicima se pruža dragoceno znanje kako da na najbolji način prezentuju sebe i svoj rad kroz usavršavanje komunikacije, kako među zaposlenima tako i sa nadređenima/podređenima. Uz to, polaznici će i naučiti kako da usavrše produktivnost i efikasnost svoga rada, bez da rade više ili napornije, već bolje, kvalitetnije i promišljenije, i na taj način ostvare značajnije rezultate, kako za sebe tako i za okruženje u kom posluju.

Teme koje se obrađuju:

-          Koraci na putu ličnog napretka i razvoja,

-          Ciljevi i odlučivanje,

-          Promene i upravljanje vremenom,

-          Vizualizacija i emocionalna inteligencija,

-          Rast i razvoj produktivnosti i efikasnosti ličnog rada,

-          Razvoj interpersonalne, poslovne i profesionalne komunikacije,

-          Stres i antistresne tehnike,

-          Individualna i grupna motivacija,

-          Sinhronicitet i sinergija,

-          Percepcija i fiksacija,

-          Totalni kvalitet života.

TRAJANJE SEMINARA:

Seminar je predviđen da se održi u dva dana.

Seminar će se održati po formiranju grupe.

Broj učesnika je ograničen.
Iskoristite i Vi priliku i prijavite se!

CENA:
Kotizacija iznosi 12.000,00 din po učesniku.U cenu je uključeno predavanje, kafe pauza i užina.

Nakon odslušane obuke, učesnici dobijaju sertifikat o uspešno odslušanoj obuci.

 

O PREDAVAČU:

Prof. Dr Nikola M. Čanak – Doktor Nik

Svestrana i svetska ličnost. Akademski profesor, intenacionalni predavač, profesor primenjene psihologije i komunikologije, profesor liderstva i personalnog menadžmenta, profesor teorije zdravog življenja, fiziologije i higijene sporta, personalni trener brojnim vrhunskim sportistima, poslovnim i javnim ličnostima, funkcionerima, doktor medicinskih nauka i specijalista sudske medicine sa bogatim iskustvom. Radio sa više desetina hiljada menadžera širom sveta, edukovao lidere svetski poznatih kompanija, predavao na najuglednijim svetskim univerzitetima, napisao brojne knjige iz različitih oblasti svojih ekspertiza. Osoba koju rado i s punom pažnjom slušaju sve generacije jer i tekako imaju šta da nauče.


Kotizacija za obuke

Cene kotizacija za obuke u organizaciji BSC-a saznaj više ...