NAZIV OBUKE
Obuka za HACCP sistem administratora
Mesto održavanja: | Prostorije BSC Informativnog centra ili naručioca usluge |
---|---|
Program obuke: |
Program obuke - I dan Program obuke - II dan Program može biti promenjen bez obaveštenja. Vreme početka i završetka obično ostaju nepromenjeni. |
Cilj obuke:
Sticanje celovitih teorijskih znanja i praktičnih iskustava potrebnih za uspešnu primenu sistema menadžmenta bezbednošću hrane.
Dnevni raspored rada:
Kurs se organizuje u prostorijama BSC Informativnog centra. Satnica kursa data je u Prilogu.
Način rada na obuci:
Kurs se sprovodi kombinacijom nastavnog i grupnog rada uz aktivne vežbe na konkretnim situacijama slučaja. Vežbe se odvijaju kroz rad u grupama. Po završetku svake vežbe vrši se prezentacija rada u grupama.
Tokom nastave primenjuje se stalna interakcija sa učesnicima kursa uz diskusiju na temu i konkretne slučajeve.
U radu se koriste savremena nastavna sredstva za odrasle.
Svaku obuku koju organizuje BSC Informativni centar je moguće prilagoditi specifičnim potrebama organizacije nezavisno od njene veličine.
Kursni materijal:
-
Kopija slajdova sa prezentacije koja se dostavlja učesnicima pre početka kursa.
Učesnici dobijaju sertifikat o uspešno završenoj obuci , koji posle mogu uspešno da primene u praksi, tj. mogu biti vođe HACCP tima ili mogu raditi interne provere.