Aktuelnosti - arhiva

OZVANIČEN POČETAK PROJEKTA „JAKA ŽENA – SNAŽNO SELO“

2019-03-22

U prostorijama BSC centra održana je uvodna konferencija projekta „JAKA ŽENA – SNAŽNO SELO“. Direktorica centra Marija Vujaković pozdravila je sve predstavnice udruženja koje su se odazvale pozivu i informisala ih o svim detaljima u vezi sa projektom.

„Cilj ovog projekta je da zajednički uz pomoć savremenih tehnologija, napravimo iskorak u osnaživanju udruženja kako bi svoju kreativnost i uloženu energiju ove vredne žene mogle da valorizuju na pravi način” – rekla je direktorica BSC centra i dodala da su u ovom projektu žene u fokusu, njihovi ključni problemi, dileme, ideje”.

Nakon uvodne reči, predstavnicama udruženja obratile su se konsultantkinje Svetlana Gašević i Milena Vilotijević iz NS PROMO TEAM agencije, koje će držati obuke. U okviru projekta održaće se obuke “Kvalitetan nastup na tržištu: promocija proizvoda”, “Moć pravih reči u predstavljanju i prodaji proizvoda” i “Internet marketing”, kako bi se žene osnažile u oblasti marketinga i primeni modernih tehnologija u ruralnim sredinama.

Osim obuka, svako udruženje će dobiti dvojezičnu video reportažu u kojoj će biti predstavljeni i promovisani proizvodi i usluge ovih vrednih žena u zemlji i regionu. U planu je i izrada dvojezičnog internet portala, kako bi se udruženja umrežila i bila dostupnija kupcima.


Naši partneri

Saznajte više o obukama BSC-a

Pozovite nas na +381 21 2706740 ili nam pošaljite E-mail na office@bsccentar.rs Sаznajte više...