Aktuelnosti

Radionica Jaka žena - snažno selo na Sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu

2019-11-21

Projekat „Jaka žena - snažno selo“, koji ima za cilj osnaživanje žena iz seoskih sredina kako bi bile sposobne da pokrenu sopstvene poslove u okviru svojih gazdinstava, biće predstavljen drugog dana sajma, u subotu, 23. novembra, u 11 časova u Medija centru Šumadija sajma.

Ovaj projekat realizuje BSC Informativni centar za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju iz Novog Sada u skladu sa Nacionalnom strategijom za rodnu ravnopravnost 2016 - 2020. godine. Predavač je Marija Vujaković, direktorka BSC centra.
            Do sada su ovim programom obuhvaćene žene iz 15 udruženja sa teritorije Vojvodine koje su imale priliku da pohađaju obuke kako da primene sistem upravljanja zdravstvenom bezbednošću prehrambenih proizvoda. Za njih su organizovane i edukacije iz marketinga, strategije predstavljanja na tržištu i kreiranja onlajn platforme u funkciji povećanja vidljivosti njihovog rada i savremenog načina prodaje njihovih proizvoda i usluga.
            S obzirom da projekat nije geografski i vremenski ograničen novosadski BSC centar namerava da uključi što veći broj društveno odgovornih organizacija koje će doprineti značajnijem ekonomskom osnaživanju žena iz seoskih sredina. To praktično znači da i žene iz šumadijskih sela mogu da se uključe u realizaciju projekta „Jaka žena - snažno selo“ kako bi svoje proizvode i usluge uspešno plasirale na tržištu. Projekat će biti predstavljen u Medija centru Šumadija sajma u subotu, 23. novembra, u 11 časova.

Tekst: Snežana Milisavljević


Naši partneri

Saznajte više o obukama BSC-a

Pozovite nas na +381 21 2706740 ili nam pošaljite E-mail na office@bsccentar.rs Sаznajte više...