Aktuelnosti

Tim BSC Centra zadužen za realizaciju projekta „Jaka žena – snažno selo“ gostovao je u emisiji „Dodati život godina“

2019-11-01

Tim BSC Centra (Marija Vujaković, Đorđe Marinkov i Aleksandar Mićašević) zadužen za realizaciju projekta „Jaka žena – snažno selo“ gostovao je u emisiji „Dodati život godina“, koja se emitovala 03.novembra 2019. godine (nedelja), u 12:00 časova, na  prvom kanalu Radio Televizije Vojvodine (RTV1).

U emisiji smo, zajedno sa predstavnicima udruženja „Ruzmarin“ Golubinci, „Višnja“ Grgurevci i „Vredne ruke“ Srpski Itebej, govorili o problemima sa kojima se udruženja suočavaju u svom svakodnevnom radu, kao i do sada realizovanim aktivnostima u okviru projekta. Pored ovoga, bilo je reči i o koracima koji slede u narednom periodu.

Veliko hvala uredniku emisije Dragutinu Remeckom i voditeljki Tijani Mitrović na gostoprimstvu, pozivu za učešće u emisiji i prilici da predstavimo projekta “Jaka žena – snažno selo”, a našim JAKIM ŽENAMA, isto tako veliko hvala na prelepom ambijentu studija “Dunav” u Petrovaradinu, koji su oplemenili svojim prisustvom i tradicionalnim proizvodima.

Snimak emisije i slike sa snimanja možete pogledati klikom na sledeći link: http://media.rtv.rs/sr_lat/dodati-zivot-godinama/51172

Dodati-život-godinama


Naši partneri

Saznajte više o obukama BSC-a

Pozovite nas na +381 21 2706740 ili nam pošaljite E-mail na office@bsccentar.rs Sаznajte više...